Voorpagina Sport

PSV / AJAX / AZ

Ik wilde eigenlijk een stukje schrijven met mijn visie op de spannende titelstrijd tussen Ajax, PSV en AZ. Maar bepaalde beelden blijven in mijn hoofd afspelen, waardoor ik niet veel wil schrijven, maar vooral naar die beelden wil kijken. Welke beelden dat zijn, zie je straks. Laat ik maar eerst wel kort iets schrijven over de vaderlandse competitie.

Het lijkt erop dat komende zondag de beslissing zal vallen, wie zich kampioen van Nederland mag noemen. Als fan hoop ik natuurlijk dat Ajax er alsnog met de titel van door gaat, maar eigenlijk verdient AZ het het meeste. Mooi aanvallend en aantrekkelijk voetbal én resultaat; wat wil je nog meer? Daar tegenover staat dan weer het steriele zakelijke voetbal van PSV met een kijkgenot van nul komma nul. Ook wil ik even Feyenoord noemen in mijn stukje. Ik wens de supporters van deze club de komende decennia veel sterkte. Vier elk jaar dat je niet degradeert of failliet gaat als een kampioenschap, dan hebben jullie ook wat te juichen. Moge God jullie bijstaan. Amin!

En dan eindelijk de beelden, schitterende beelden van een prachtige voetballer. Kijk en geniet zonder mate!

ReFlex is WBH’er van het eerste uur. Geboren in de jungle van India, opgegroeid in de straten van Rotterdam-West. Het leven is een paradox, dus is hij getrouwd met een Amsterdamse Pakistaanse. Hij is apotheker van beroep, Ajax-supporter van nature. Plezier haalt hij uit zijn islamitische studies, uit zijn sport en vooral uit zijn gezin en twee kinderen! Oh ja...en zijn naam is Jilani Sayed.

Lees andere stukken van