Voorpagina Algemeen

Wie zijn de moslims?

Wat een voorkomen van Mohammed B zeg. Dat hij standvastig blijft in zijn mening is duidelijk geworden, maar dat hij nog steeds anderen blijft oproepen tot de Jihad blijft mij een vraagteken. Ik ga mij dan ook snel afvragen welke ‘serieuze boeken’ hij leest in de Extra Beveligde Inrichting in Vught. Ik weet niet of ze daar ook internet hebben, maar Mohammed, lees dit eens even door: linkje.

Voor Vrij Nederland is dit natuurlijk een mooi moment om een reportage uit te brengen over – wat zij noemen – de streng gelovige moslimjongeren. In het artikel ‘Born Again Moslims’ komt de club IslaamAangenaam aan het licht. IslaamAangenaam is volgens hen een club van zgn. born again moslims. Zal wel, het zijn gewoon moslims die wel kunnen relativeren en een gezond verstand hebben, daar hoef je niet opnieuw voor geboren te worden. Daarnaast ook commentaar en interviewtjes met Mohammed Cheppih, Ahmed Marcouch, Maurits Berger. Lezen!

Als je nog meer leesvoer wil: I-MAG Magazine heeft nieuw editie met als hoofdthema de Haj (pelgrimstocht naar Mekkah en Madinah).

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal