Voorpagina Algemeen

In vorm

De zomer komt eraan en iedereen wil er jong en fit uitzien. De sportscholen lopen massaal vol en de drang om die paar pondjes kwijt te raken, die smalle taille te krijgen en die mannelijke V-vorm te shapen wordt alsmaar groter. Zo zie je maar weer dat het uiterlijk toch ergens van enorm belang is. Als je er goed uitziet, straal je meer zelfvertrouwen uit. Het meest akelige voor de man is als hij dat bierbuikje krijgt. Elk man hoort in mijn optiek een six-pack te hebben. Wat is er nou nog mannelijker dan het ideale wasbordje? De film ‘300’ laat in mijn ogen zien wat mannen horen te zijn. Zware strijders! Het enige zichtbare bewijsmateriaal daarvoor is hun gespierde six-pack.

Alleen met het trainen van je buikspieren kun je die zwembandjes echt niet omtoveren in een strak gespierd buikje. Naast cardio is een strak wasborddieet net zo van belang. Hieronder volgt een aantal tips:

– Eet zes keer per dag.
– Eet geleidelijk verdeeld over de dag
– Eet twee uur voor de grote maaltijden een tussendoortje
– Neem minstens twee van deze twaalf voedingsmiddelen: 1) Amandelen 2) Bonen en Peulvruchten 3) Spinazie en groene groenten 4) Zuivel 5) Havermout 6) Eieren 7) Kip en ander mager vlees 8 ) Pindakaas 9) Olijfolie 10) Volkorenbrood 11) Eiwitpoeder 12) Frambozen en andere bessen.

Veel succes!