Voorpagina Gastarbeiders

Politie bestrijdt aangiftes van Haselhoef

Abdullah Haselhoef is gastarbeider bij wijblijvenhier.nl

De politie ontkent in het Reformatorisch dagblad en in het AD dat mijn vrouw en ik meer dan een handvol aangiftes hebben gedaan wegens vandalisme, dierenmishandelingen, brandstichtingen, diefstallen of vernielingen. Bovendien stelt zij dat die aangiftes die wel gedaan zijn niet van strafrechterlijke aard waren…

Wel geen wonder dan dat de daders van al deze ‘incidenten’ nooit zijn gevonden, want klaarblijkelijk zijn al onze aangiftes bij de politie verdwenen! Gelukkig hadden wij wel nog een aantal politie aangiftes.

Ik heb er zelf geen energie meer voor, maar het zou goed zijn voor de politie en voor mijn gezin als er onderzocht zou worden: waarom mijn aangiftes ‘verdwenen’ zijn en waarom de politie in een dorp met een grote sociale en religieuze controle en met slechts 4.900 inwoners in zes jaar tijd nooit iemand heeft kunnen oppakken.

Zie hiervoor onderstaande lijst met datum en aangiftenummers zoals die bekend staan bij de politie en burgermeester(s) van Krabbendijke.

Klik op afbeelding voor grote weergave


Abdullah Haselhoef is publicist, woonachtig in Zeeland en enige zoon van een Joodse vader en een Islamitische moeder. Hij is werkzaam geweest bij psycho-medisch centrum Parnassia als de eerste islamitische geestelijke verzorger in Nederland.