Voorpagina Algemeen

Eid mubarak

Trouwe lezers, Eid mubarak m.a.w. fijne suikerfeest! In de ochtend naar moskee geweest voor het gebed; een bijeenkomst van ongeveer 500 mensen. Na het gebed geprobeerd zoveel mogelijk mensen persoonlijk te feliciteren. Je komt mensen tegen die je een dag eerder al gezien hebt en je komt mensen tegen die je precies één jaar en tien dagen eerder (vorige suikerfeest) gezien hebt. Van alles wat dus. Onderweg langs geweest bij een goede vriend thuis. Een familielid van hem is gisteravond overleden, minder leuk dus. Hierna meteen door naar huis.
Thuis lekker gegeten. Niet veel want heb nog een hele dag te gaan. Straks komt er bezoek en zelf ga ik nog langs bij een aantal families. Druk druk druk. Voor mensen die het juist minder druk hebben vandaag (of zelfs vervelen) kan ik maar een ding aanraden: Ken je Sudoku? Ga dat maar spelen. Ik vulde gisteren daarmee mijn tijd op werk ook goed in.

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal