Voorpagina Islam

Ben jij klaar voor de Ramadan?

Ruim 6 weken nog en dan is het weer Ramadan. 6 Weken? Jawel, de tijd vliegt. Een goede voorbereiding daarop is het halve werk en zorgt ervoor dat er in die maand geen melding wordt gedaan van moslimstudenten die in slaap dompelen of werknemers die zich ziekmelden. Een heel groot deel van de moslims begint namelijk van de ene op de andere dag te vasten, 30 dagen lang. Dat is alles behalve goed voor het lichaam en die kan het dan ook laten afweten. De profeet (saw) heeft daarom geadviseerd om voor de Ramadan 2 keer per week te vasten om de overgang naar de Ramadan zo rustig mogelijk te doen verlopen. Helaas vergeten veel mensen dit, waaronder ikzelf.

Dit jaar weer de mogelijkheid om er wel een goede Ramadan van te maken m.b.v. Sahar el-Nadi’s ‘Ramadan Preparation Program’. Dit programma is niet bepaald gemakkelijk en vraagt veel aandacht en tijd maar het resultaat mag er wezen: Een intens spirituele Ramadan zonder opstartproblemen. Download het pdf’je hier, het gaat a.s. donderdag van start.

update Wilders maakt zich ook klaar voor de Ramadan

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal