Voorpagina Fatwa, Politiek

Fatwa: Rijksbegroting is “Gruwelijk!”

Gisteren was ’t weer tijd voor de jaarlijkse Hoedenparade Rijksbegroting. Sommigen vinden ‘m te links, anderen niet (links genoeg). Wilders slaat zijn woordenboek open en komt op het woord ‘gruwelijk’, wat in straattaal juist positief is. Tjah, BTW gaat weer een procent omhoog, een krat bier 65 cent duurder (helaas nog steeds niet haram), sigaretten 25 cent duurder (zo wordt een hartinfarct wel erg duur), etc…<

De eerste reacties:

Balkenende "Degenen die het goed hebben, mogen best meebetalen. Ik zie eerlijk gezegd niet te veel reden om ontevreden te zijn," PvdA "De PvdA maakt het verschil. De eerste begroting van dit kabinet is sterk, groen en sociaal" Jan Marijnissen “Het marktdenken moet uit de zorg, de schaalvergroting uit het onderwijs. (…) Dit kabinet maakt het land niet beter en socialer.” Mark Rutte "De belastingen worden verhoogd, de koopkracht daalt, terwijl de economie aan het groeien is!"Partij voor de Dieren "De economie heeft weer gewonnen (…) Ook heeft het kabinet geen oog voor de dieren." Verdonk "Het is pappen en nathouden" Wilders "Er moet een stop komen op migratie uit Islamitische landen"

Wat zegt u?

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van Wij Blijven Hier!