Voorpagina Ervaringen

De herfst gaat gebeuren!

Het is dan officieel! Ik merkte het van de week al, ik rook het in de lucht en toen de trein terug naar huis steeds vaker een vertraging opliep, begon het te dagen. Ineens bedacht ik het me! Bladeren! Het zijn bladeren op het spoor! Het is herfst! Eindelijk! Heerlijk! Kastanjes en zoete aardappelen uit de oven! Ik kan weer verantwoord mijn vrolijk gekleurde sweaters uit de kast trekken, zodat ik goed opval tussen al het bruin en zwart geklede volk. En niet te vergeten, met koptelefoontjes op, handen in mijn zakken en capuchon over mijn kop de straten op. Heerlijk uren lang slenteren door alle dode bladeren dat als confetti over de straten ligt en dan…

Dan ergens heerlijk naar binnen duiken voor kop warme chocomelk met slagroom, ergens lekker in een hoekje weggestopt en in alle rust genieten van al het moois in het leven! [Natuurlijk wel na zonsondergang! ;) ) 

Fijne herfst!

Salaam en dikke groeten,

Eighty!

Eighty is een typische doorsnee Islamitische, Amsterdamse, Marokkaanse, creatieve, niet-rokende, cameraschuwe, technisch opgeleide, dromerige doch nuchtere, niet tegen kietelen kunnende, sociale, olifantengeheugen hebbende, altijd swingende, vaak te late, in opvallende kleuren verschijnende, incapabel autorijdende, openminded, slap lullende, vreemde hoofddoekcreaties dragende, spontane, familie en vrienden liefhebbende, impulsieve, mailende, smsende, bellende, triple choclate believende, altijd tevreden, hulpvaardige, koffieverslaafde, cadeautjes gevende, 1m73 lange, te veel geld uitgevende, geen vlees maar wel vis etende, zonnebloemige, betrouwbare, hiphop freaky, maffe, plaaggeestige, ex-chipsverslaafde, met humor relativerende, Vondelpark wandelende, zelden chagrijnige, filmgestoorde, eigenwijze, kunstzinnige, alleen zilveren juwelen dragende meid, die graag haar gedachtes met je deelt en altijd wel in is voor een goed gesprek.

Lees andere stukken van