Voorpagina Ervaringen, Ramadan, Website

Onze eigen Wijblijvenhier-Iftar

De Ramadan brengt de meest onwaarschijnlijke combinaties van personen bij elkaar tijdens de Iftar. Zo ook tijdens één van onze eerste huiskamerbijeenkomsten met de wijblijvenhier-crew. Natuurlijk in de Hofstad en vanzelfsprekend bij onze sheikhs Faisal en Umar thuis. De crew heeft de laatste tijd behoorlijk wat mutaties en aanwinsten gekend en we waren eindelijk eens een keer helemaal compleet!

Bij binnenkomst werd ik begroet door een heerlijke geur aan Iftar-snacks om vervolgens een warme Ramadan-knuffel te krijgen van Faisal. Ik zag dat vrijwel iedereen al aanwezig was en de oerhollandsche gezelligheid zat er al aardig in.

Met alle bescheidenheid, maar wat een mooie kliek waren we toch zo bij elkaar! Het leek net alsof we de acteurs waren van een mooie multiculti droom. Ontroerd keek ik dan ook naar onze crew: Een handjevol Mocro’s, een dirigerende Turkse, wat ‘innovatieve’ Pako’s voor de spanning, paar Indiërs om het geheel wat spicy te maken en natuurlijk een eigen knuffel-kaaskop, onmisbaar in elke huiskamer!

Ook op culinair gebied genoten we van de diversiteit aan hapjes en gerechten met als sederende afsluiter een heerlijk kopje thee. Op traditionele wijze bereid door onze theemuts Mohammed, onmisbaar in elke keuken!

Over de inhoud van de besprekingen kan ik omwille van uw veiligheid helaas geen uitspraken doen, maar u zult het allemaal de komende tijd wel merken op deze site. Tenminste, als Mohammed op tijd de rekening betaald voor de extra data die hij genereert, sinds zijn niet bepaald summiere reacties floreren op de site.

Update Hierbij de fotos’


Bert vast dit jaar mee


wbh-zusters weten niet van ophouden


geheime besprekingen


Mo de theemuts


groepsfoto

ReFlex is WBH’er van het eerste uur. Geboren in de jungle van India, opgegroeid in de straten van Rotterdam-West. Het leven is een paradox, dus is hij getrouwd met een Amsterdamse Pakistaanse. Hij is apotheker van beroep, Ajax-supporter van nature. Plezier haalt hij uit zijn islamitische studies, uit zijn sport en vooral uit zijn gezin en twee kinderen! Oh ja...en zijn naam is Jilani Sayed.

Lees andere stukken van