Voorpagina Farah & Sarah

Durf jij met mij op de foto?

Oh wacht, de titel klopt niet. Ik durf namelijk zelf niet. “Opzij en wegspringen!” Dat zijn meestal mijn eerste gedachten wanneer iemand zijn camera te voorschijn tovert en op mij gericht houdt. Ik ben behoorlijk cameraschuw en inmiddels heb ik geleerd hoe ik camera’s kan negeren. Doen alsof ze er niet zijn en denken aan happy thoughts. Vrienden en familie zijn hier over het algemeen niet echt blij mee, weer een leuk Kodak moment waarvoor ik weggedoken ben.

Wat ook vervelend is, is juist weggetrokken worden uit een fotoscène omdat je niet gewenst bent op een kiekje. Dit overkwam twee sista’s in de VS. Obama had ze liever niet op de achtergrond in het publiek omdat ze gesluierd waren. Dat is niet goed voor zijn imago. Deze actie gelukkig wel. *two thumbs down*

Salaam en dikke groeten,

Eighty, Farah & Sarah!

Eighty is een typische doorsnee Islamitische, Amsterdamse, Marokkaanse, creatieve, niet-rokende, cameraschuwe, technisch opgeleide, dromerige doch nuchtere, niet tegen kietelen kunnende, sociale, olifantengeheugen hebbende, altijd swingende, vaak te late, in opvallende kleuren verschijnende, incapabel autorijdende, openminded, slap lullende, vreemde hoofddoekcreaties dragende, spontane, familie en vrienden liefhebbende, impulsieve, mailende, smsende, bellende, triple choclate believende, altijd tevreden, hulpvaardige, koffieverslaafde, cadeautjes gevende, 1m73 lange, te veel geld uitgevende, geen vlees maar wel vis etende, zonnebloemige, betrouwbare, hiphop freaky, maffe, plaaggeestige, ex-chipsverslaafde, met humor relativerende, Vondelpark wandelende, zelden chagrijnige, filmgestoorde, eigenwijze, kunstzinnige, alleen zilveren juwelen dragende meid, die graag haar gedachtes met je deelt en altijd wel in is voor een goed gesprek.

Lees andere stukken van