Voorpagina Fatwa, Politiek

Fatwa: Boycot Nederland!?

Was het net even stil rondom Wilders, blijkt Fitna toch nog een staartje te krijgen. In Jordanië beseffen ze zich dat ze er toch niet zo blij mee waren en komen met een boycot voor Hollandsche bedrijven. Zwanenberg (worst) en Friesland Foods (kaas) hebben belangen in Jordanië en laten middels advertenties blijken dat zij de film afkeuren.

Nu weten we natuurlijk niet of de bedrijven dat werkelijk vinden, of dat het slechts gaat om financiële belangen. Zwichten deze bedrijven nu niet voor internationale druk? Zouden (deze) Nederlandse bedrijven naast producten ook bepaalde principes en waarden moeten exporteren?

Wat vind jij?

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van Wij Blijven Hier!