Voorpagina Ingezonden

Superdad!

Dit stuk is ingezonden door Boutaïna Azzabi.

Nee, hij vloog nooit in de lucht met een supercape, noch droeg hij een legging en veranderde hij zijn outfit in een telefooncel. Hij was niet zo snel als een kogel, noch zo krachtig als een locomotief. Maar hij was echt de enige superman die onze levens aangenamer maakte. Hij was een SUPERMAN van LIEFDE en ik kan vol trots zeggen dat deze superman ook mijn papa was..mijn Superdad!

Een echte Superdad is iemand die echt van je houdt, no matter what. Die het woordje liefde onvoorwaardelijk begrijpt en uit. Hij is er wanneer je in nood bent. Hij is het die in verdriet verkeert als zijn dochters verdrietig zijn. Hij, die zijn fouten toegeeft wanneer hij fout zit. Hij, die altijd beschermend zal zijn. Hij, die zijn dochters laat groeien maar zorgt dat ze op het juiste pad blijven. Hij, die niet oordeelt maar je probeert te helpen en je onderwijst in hoe belangrijk verantwoordelijkheid en waarden zijn.

Een Superdad is iemand die wij kunnen toevertrouwen wanneer wij down and out zijn. Die altijd klaar zal staan met een kus en een omhelzing. Een Superdad is een man die zijn leven volledig inzet voor het leven van zijn vrouw en kinderen. Hij die niet zegt "what’s mine is mine, dus zorg jij maar voor je eigen zaken.." Nee! Hij geeft je alles wat je nodig hebt.

Een Superdad is een man die voor je zorgt als je ziek bent. Die je volstopt met bokkenpootjes en andere lekkere koekjes. Hij, die altijd super trots vertelt over wat zijn dochters doen. Hij, die lekker hard met je mee blèrt op Toni Braxton. Hij, die vraagt of je toekomstige Superman wel een echte beaugoss is. Hij, die zijn dochters 20 keer per dag belt als zij zonder hem op vakantie zijn. Hij, die zijn dochters in de nacht moet ophalen van vliegvelden en stations omdat ze weer kriskras door Europa reizen. Hij, die voor ieder een ander menu kookt. Hij, die zijn dochters modeadvies geeft… Hij, die je inspiratie is!

De titel VADER is één van de grootste titels in de wereld. Een gezegende kostbare titel gegeven door de Almachtige. Forget about the nobel prizes and Dr. titels.. Een Superdad die van je houdt en die je altijd goed doet voelen, is een unieke en ongeëvenaarde gift. Geniet er optimaal van, want voor je het weet, is Superdad echt de hemel in.

Dus de volgende keer dat je opeens weer super mad bent om de kleinste, domste dingen. Dat je ruzie hebt met whoever..vergeet hen. Want degene die het meest oprecht tegen je zal zijn en die er altijd voor je is, die je versterkt en om je geeft… he will help you trough. Zoals de reclames zeggen “het komt wel goed, schatje!” Vertrouw in je ouders, bouw een eerlijke verhouding op en leer samen te spreken. Als je dit nu nog niet hebt: werk eraan, geef het een kans & you might end up suprised!!!

Soms is het leven hard and the things you planned don’t always work out maar de ware liefde gaat nooit weg. Jij ook niet lieve Papisho, thank you for your unconditional love!

Bye bye Superdad!!!
Boutaïna

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van Wij Blijven Hier!