Voorpagina Hulp, Ingezonden

Schoonmakers gezocht!

Dames en heren in omgeving Nijmegen. Mocht u nog wat tijd vrij kunnen maken in uw drukke agenda, solliciteer dan voor de volgende functie bij Ar Rayaan (bijzondere secundaire arbeidsvoorwaarden, uitbetaling vindt plaats op Qiyamah).

"Stichting Ar Rayaan wil inshallah om de 2 weken de moskee gaan schoonmaken. Wij zijn op zoek naar zowel broeders/zusters die graag de moskee Abi Bakr (het huis van ALLAH Swt) fie sabie ALLAH  willen schoonmaken. Graag bij interesse aanmelden op: lessenarrayaan@hotmail.com en de volgende gegevens vermelden: Naam, telefoon, mail en beschikbare dag. Er worden inshallah 2 groepen gemaakt: een broedergroep en een zustergroep."

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van Wij Blijven Hier!