Voorpagina Ervaringen

Peacemakers in Zwitserland

Wil jij een constructieve bijdrage leveren aan de dialoog en ontmoeting in Nederland en Europa? Ben je tussen de 18 en 30 jaar? Beschik je over basiskennis Islam en Engels? Ik heb wat voor je.

In augustus komt een groep van ongeveer honderend jonge Europese moslims bij elkaar in het schitterende Caux (Zwiterland). Islam is vrede zeggen we altijd. Tijdens het programma krijgt jij concrete middelen en voorbeelden uit het leven van de Profeet (saw) om die vrede daadwerkelijk uit te kunnen dragen in je omgeving. In twee weken word je omgevormd tot een ware peacemaker. Eén week theorie en oefenen en één week om de opgedane kennis in praktijk te brengen tijdens de conferentie Tools for ChangeDeze zal worden bezocht 300 mensen met verschillende levensbeschouwelijke achtergronden. Geinteresseerd? Zie dan het infodocument van Initiatives of Change en meld je aan voor 1 mei.

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal