Voorpagina Ervaringen

1 jaar

Na 1 jaar heeft ze al de belangrijkste plek in m’n leven ingenomen.

Na 1 jaar weet ik dat je letterlijk dag en nacht bezig bent met haar.

Na 1 jaar is ze al dat gepureerde niet-bijzonder-apetijtelijk-ogende mengsels van voedsel zat en zit ze al aan de chicken biryani.

Na 1 jaar heeft ze haar eerste stapjes gezet, alleen werkt haar navigatiesysteem nog niet optimaal.

Na 1 jaar komt ‘abboe’ er helaas nog moeizaam uit. Hele dag ‘mama mama’ aan m’n hoofd word ik ook een beetje gek van.
Na 1 jaar heeft ze al meer speelgoed gekregen dan ik in m’n hele leven.

Na 1 jaar is mijn persoonlijk record ‘pampers wisselen’ 19.2 seconden. Soms ondersteboven, maar het zit er in ieder geval aan. Voorlopig heeft ze me slechts 1 keer knock out gekregen met een niet zo-bijzonder-appetijtelijk-ruikend mengsel in haar pamper.

Na 1 jaar is ze nog steeds bang voor de krullen van Umar.

Na 1 jaar verwacht ik dat stap voor stap al mijn mooie spulletjes in huis zullen worden vernield door haar. Ze is al begonnen de toetsen van de laptop één voor één te demonteren. (Effe kijken of ik hier tegen verzekerd ben.)

Na 1 jaar is mijn vrouw haar moeder geworden (dus geen aandacht meer voor mij).

Maar toch…Na 1 jaar waardeer ik haar moeder alleen maar meer om alles wat ze voor m’n dochtertje en mij doet. Alhamdulillah!

Na 1 jaar ben ik Allah swt nog elke dag dankbaar voor dit wondertje in ons leven.

ReFlex is WBH’er van het eerste uur. Geboren in de jungle van India, opgegroeid in de straten van Rotterdam-West. Het leven is een paradox, dus is hij getrouwd met een Amsterdamse Pakistaanse. Hij is apotheker van beroep, Ajax-supporter van nature. Plezier haalt hij uit zijn islamitische studies, uit zijn sport en vooral uit zijn gezin en twee kinderen! Oh ja...en zijn naam is Jilani Sayed.

Lees andere stukken van