Voorpagina Ervaringen, Politiek, Website

Twitter Test

Voordat ik mijn intrede doe in de Twitter-wereld, probeer ik dat ‘kort en krachtige/grappige/interessante’-stijl van Twitter even uit op het verkiezingsdebat. Twitter trekt me eigenlijk niet echt aan, omdat het vaak neerkomt op ‘kort en zinloos’. Negen van de tien keer is het dan ook vervuiling van mijn hersenen. Maar oke, ik zal het vogeltje niet afschieten voordat ik het laat vliegen. Dus we geven het een kans.

NOS Verkiezingsdebat 15 feb 2010

Debat over de gemeenteraadsverkiezingen met de landelijke lijsttrekkers? Waarschijnlijk trekken de lokale politici te weinig kijkcijfers. Het moet natuurlijk wel een ‘show’ worden!

Wouter is wel erg grijs geworden.

Economische crisis: Doe maar 60% belasting voor de topinkomens. Pak het geld terug van degenen die het de afgelopen jaren gegraaid hebben.

Wouter Bos is een schijnheilige tjappie; Het treurige is dat hij toch de meest verstandige lijkt.

Geert Wilders als oplosser van de financiële crisis? Nee, laat hem maar beter over de Islam praten.

Ik neem effe een slokje van mijn chai.

Geert Wilders: “KEIHARD AANPAKKEN!”

Wat doet Wilders bij dit debat eigenlijk? Hij doet maar in 2 gemeentes mee.

Hmm…we behoren met NL tot de hoogste straffers van Europa. Alleen zijn we slecht met het pakken van die criminelen.

Belangrijkste punten voor mij: Geen bezuinigingen op onderwijs en zorg! Voorlopig neig ik dan ook naar de SP.

ReFlex is WBH’er van het eerste uur. Geboren in de jungle van India, opgegroeid in de straten van Rotterdam-West. Het leven is een paradox, dus is hij getrouwd met een Amsterdamse Pakistaanse. Hij is apotheker van beroep, Ajax-supporter van nature. Plezier haalt hij uit zijn islamitische studies, uit zijn sport en vooral uit zijn gezin en twee kinderen! Oh ja...en zijn naam is Jilani Sayed.

Lees andere stukken van