Voorpagina Politiek

Wilders’ valse verkiezingsbeloftes aan Henk en Ingrid

Op 9 juni gaan we hopelijk massaal naar de stembus en stemmen we op een politieke partij naar keuze. Als het goed is, en ik kan me vergissen, willen we politieke partijen zien regeren in dit land die de Nederlandse belangen het beste dienen in binnen- en buitenland. Wat we alleen niet mogen vergeten, is dat verschillende buitenlandse actoren uit de VS en Israël het politieke klimaat in Nederland negatief beïnvloeden via de PVV.

 

Buitenlandse actoren die pogen invloed te krijgen in de Nederlandse politiek en de religieuze en etnische tegenstellingen willen zien groter worden, deze financieren en hun niet-Nederlandse politieke agenda’s met veel geld kopen voor eigen gewin en niet bepaald dat van Henk en Ingrid. Uit oprechte bezorgdheid wil ik een beroep doen op het beetje vertrouwen dat kiezers nog hebben in Nederlandse politici en binnenkort naar de stembus gaan.

Ik zou hen graag willen oproepen niet te stemmen op politieke partijen als de Partij voor de Vrijheid die niet democratisch en transparant zijn. Ik zou een beroep willen doen op de landelijke media om alle buitenlandse geldstromen van de PVV nauwkeurig in kaart te brengen en hier aandacht aan te besteden tijdens de verschillende nieuws- en actualiteitenprogramma’s. Uit voorliefde voor dit land dat gegijzeld dreigt te worden door niet-moslim extremisten.

Wij burgers hebben het recht om te weten welke rijke oliesjeik of vage moslimgroepering de bouw van grote moskeeën financieren in dit land en moeten ons terecht blijven distantiëren van moslimextremisten. Wij burgers hebben ook het recht, zo niet meer, om te weten waarom de PVV van Wilders wordt gesponsord door dubieuze figuren in de VS en Israël.

Het zijn omstreden lieden die duidelijk een agressieve politiek voorstaan en deze in het hart van de Nederlandse samenleving willen brengen. Dames en heren, de geldschieters van Wilders komen niet op voor de belangen van de al jaren niet-gehoorde Henk en Ingrid, maar van conservatief Amerika en rechts Israël. Die maar al te graag zien dat moslims en niet-moslims elkaar in de Nederlandse polder in de haren vliegen.

Buitenlandse inmenging, of het nu uit het Midden-Oosten komt of uit de VS, kan en mag niet getolereerd worden als wij Nederlandse burgers het beste voorhebben met de toekomst van dit land. Trap dus niet in de valse verkiezingsbeloftes van de PVV aan ‘Henk en Ingrid’. Stem nog steeds rechts op 9 juni, als dit is wat je wilt. Maar laat de PVV links liggen als u geen buitenlandse inmenging duldt.

Mijn liefde voor dit land is groter dan die van Geert Wilders. Ik ben verwikkeld in een polemische strijd met populisten, die zogenaamd het beste voor hebben met dit land. Ik ben Ata, beetje burgerlijk ongehoorzaam en al heel wat lentes jong. Mijn naam is seculier, mijn pen messcherp en voel me gelukkig nog altijd thuis in dit land. Ook ik blijf hier!

Lees andere stukken van Ata