Voorpagina Website

Wij blijven weer hier

Voor het eerste in onze vijfjarige geschiedenis zijn we langer dan één dag offline geweest: Maar liefst twee weken heeft de wereld het zonder Wijblijvenhier.nl gedaan. Dat dat grote gevolgen heeft, bewijst het feit dat er intussen  een regeerakkoord is bereikt tussen CDA en VVD met gedoogsteun van de PVV. We sluiten niet uit dat iemand uit die hoek het op ons had gemunt (iets met 9/11 ofzo). We zijn inmiddels verhuisd naar een betere webserver en hopen hiermee toekomstige aanvallen makkelijk te pareren. Namens het technische team onze excuses.

We vonden het fijn om tijdens onze online afwezigheid berichten uit verschillende hoeken te ontvangen met jullie medeleven. Dank daarvoor. Ik hoop dat de afkickverschijnselen minder ernstig waren dan die van onze schrijvers. Hoe dan ook, we hebben genoeg tijd verloren, laten we er weer tegenaan gaan! Wij blijven weer hier, inshAllah!

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal