Voorpagina Ingezonden, Palestina

Doe ook aangifte tegen Nederlandse medeplichtigen aan Israëlische genocide!

David tegen Goliath. Dit is waarschijnlijk hetgeen bij de gemiddelde persoon opkomt bij het zien van de beelden uit Gaza. Dit keer is Goliath echter veel wreder dan uit de verhalen die wij kennen; de oude Goliath vocht namelijk tegen een leger.

De Goliath van nu, Israël, vecht voornamelijk tegen weerloze kinderen, vrouwen, bejaarden, ambulancemedewerkers en artsen. Daarbij worden moskeeën, ziekenhuizen en VN-scholen niet gespaard. Wat kan je hiertegen doen?

Ik heb mijzelf deze vraag tijdens Ramadan gesteld. Hoewel het niet heel erg kansrijk lijkt, besloot ik vervolgens tegen deze super Goliath te vechten met alle middelen die ik tot mijn beschikking heb. Voor mij persoonlijk is dat vooral mijn kennis van het recht.

Ik heb reeds in 2009 namens de Arabisch-Europese Liga en op persoonlijke titel aangiften ingediend tegen diverse Nederlandse politici en bedrijven, wegens onder andere medeplichtigheid bij Israëlische oorlogsmisdaden.

Nu heb ik wederom aangifte gedaan. Dit keer tegen Stichting Sar-El, tegen een Nederlands gezin dat de IDF ondersteunt en tot slot tegen twee Nederlandse zionistische jihadisten die vrijwillig meevechten tegen de bevolking van Gaza. Ik nodig jullie hierbij uit om hetzelfde te doen en de aangiften desnoods te knippen, te plakken, aan te passen en vervolgens onder je eigen naam in te dienen.

Het gaat om de onschuldigen in Gaza. Dat moet het hoofddoel zijn, en niets anders.

Met vriendelijke groet,

Haroon Raza, advocaat

Redactie:
Geef gehoor aan de oproep en doe mee. Voor Gaza.

 Er zijn twee aangiftes, de Nederlandstalige gaat naar het Openbaar Ministerie de Engelstalige gaat naar het Internationaal Gerechtshof te Den Haag.  Aangifte doen kan door onderstaande brieven over te nemen en de lege velden in te vullen.  Als het mogelijk is, probeer beide aangiften op te sturen. Print de aangifte vervolgens uit en stuur het op . De Nederlandstalige kan je sturen naar Contact Landelijk Parket Locatie Rotterdam, postbus 395 3000 AJ Rotterdam. De Engelstalige kan je sturen naar Information and Evidence Unit, Office of the Prosecutor, Post Office Box 19519, 2500 CM The Hague, The Netherlands

Maak het verschil.
#nietinmijnnaam

De aangiftes zijn hier te vinden op Wijblijvenhier.nl
Facebook: Ik doe aangifte tegen Nederlandse medeplichtigen aan Israelische genocide.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van de WBH Redactie