Voorpagina Politiek

Fenomeen ‘Islamisering’ uitvinding van pro-Israel lobby

Wilders heeft gelijk! Nederland is inderdaad geïslamiseerd. Hoe stom van me, dat ik dit niet eerder heb opgemerkt. Het is me zaterdag pas opgevallen tijdens het boodschappen doen in een drukke Nederlandse winkelstraat. Ja echt, iedereen in dit land moet dit kunnen beamen. Ook moslims – waar Wilders natuurlijk niets tegen heeft, alleen tegen de islam. Althans, als de norm voor islamisering is dat Turkse bakkers en supermarkten in aantal zijn gestegen. De Marokkaanse slager die er al tien jaar zit nu zijn assortiment naast mergez-worstjes heeft uitgebreid met kant- en klare couscousmaaltijden. Al is het vaak niet meer dan een commerciële afweging geweest om de veeleisende Nederlandse consument naar zijn toko te krijgen. Als voor dit fenomeen de opening van elke shoarmazaak wordt meegeteld, is dit land inderdaad geïslamiseerd.

Mensen deze onzin kan echt niet langer! Ik bestrijd het beeld dat Nederland is geïslamiseerd en roep iedereen in dit land op die fictie van de werkelijkheid kan scheiden om hetzelfde te doen.

Ja, er worden nog steeds moskeeën gebouwd in dit land, maar niemand houdt u onder schot om naar het vrijdaggebed te gaan. Ja, er lopen inderdaad moslima’s met en zonder hoofddoek over straat, maar niemand vraagt u onder dwang te bekeren tot de islam. De burqa die straks is verboden, is niet het fashion statement van 2011 als reactie op de vrijheidsbeperkende maatregelen die dit xenofobie promotende kabinet neemt.

Het aantal moslima’s dat een burqa draagt, is op een (aantal) handen te tellen. Gaan we voor zo weinig mensen landelijk beleid ontwikkelen? Volgens mij staat dit land voor serieuze en grotere economische uitdagingen. Er is helemaal niets waar van dit doemscenario dat de PVV de burgers van dit land al jaren schetst. Deze bangmakerij dient slechts een doel. De mogelijkheid scheppen om de toekomst van dit mooie land in handen van radicale figuren uit Amerika en Israel te leggen. Onder het mom van nationale veiligheid en de internationale strijd tegen het terrorisme. Nee, dit land kent inmiddels meer actieve pro-Amerikaanse en -Israëlische cellen in de Nederlandse politiek dan slapende cellen in de Nederlandse samenleving, die zijn gelieerd aan Al-Qaeda.

De uitgelekte ambtsberichten (cables) van de VS-ambassade in Den Haag laten duidelijk zien waar de loyaliteit van onze Nederlandse politici ligt. In dit land hebben moslims feitelijk gezien geen enkele macht of controle over iets. Oké, de Maasstad heeft een Marokkaanse burgervader en er is een aantal Kamerleden die kinderen zijn van niet-Westerse allochtonen. De kunst is om vooral niet emotioneel te worden en kalm te blijven, maar dat is nogal een uitdaging in deze tijd. Alleen dan kun je door de anti-islam uitspraken van Wilders heen prikken. Die hem vermoedelijk zijn ingefluisterd door zijn Israëlische makkers in de illegale nederzettingen in de bezette Palestijnse gebieden.

Dat de Nederlandse samenleving snel islamiseert en moslims in dit land de sharia willen invoeren als de juiste gelegenheid zich aandient, is duidelijk een vals voorwendsel om de aandacht af te leiden van wat er daadwerkelijk gebeurt. Om de vraag te kunnen beantwoorden of Nederland islamiseert, dient men de volgende vragen te beantwoorden: Bij wie rust de feitelijke macht in dit land? Hoeveel macht hebben moslims in dit land in de lokale en landelijke politiek? Hoeveel macht hebben moslims over de Nederlandse media? Welke moslimorganisatie in dit land kan grote druk uitoefenen op de Nederlandse media om de kant van moslims te kiezen in de berichtgeving over de islam? Dan wordt al gauw duidelijk dat het groene gevaar niet alleen wordt overdreven, maar niet eens uit totaal onverwachte hoek komt. U weet dat angst altijd een slechte raadgever is geweest.

Het grote succes van populistische partijen als de PVV is voor 99% gekoppeld aan het opkloppen van de factor angst in de samenleving. In casu angst tegen de islam. Ik kom hier later uitgebreid op terug in het tweede deel van het artikel.

Er is namelijk nog een factor: het alles overheersende Israel-taboe dat Nederland al jaren in zijn greep houdt. Dat politici en media in dit land monddood heeft gemaakt. Daarnaast, maar in mindere mate, leeft het taboe om kritiek te leveren op de Amerikaanse regering nog altijd in politiek Den Haag. Don’t ask don’t tell, de Nederlandse politiek zit er vol mee. Dankzij WikiLeaks wordt het ene schandaal na het ander onthuld. Als Nederlander zou ik me kapot schamen voor deze idiote praktijken die het goed zouden doen in een Hollywood-film.

In deel II krijgt u te lezen waarom het fenomeen dat de Westerse wereld islamiseert duidelijk een uitvinding is van de pro-Israel lobby, die steeds actiever wordt in Europa. Het gegeven dat de inter- en nationale Nederlandse politieke agenda op een dag wordt bepaald door moslims in dit land is uitermate klein. Maar waar is de Nederlandse trots en vaderlandsliefde gebleven, die had kunnen voorkomen dat onze politici dit land de rug zouden toekeren om de belangen van de VS en Israel helemaal bovenaan hun agenda te plaatsen. Breng de Nederlandse nuchterheid back home, doorbreek het Israel-taboe en het is over en uit met de PVV. Voor 99,9% succes verzekerd!

Maar zolang het Israel-taboe niet wordt doorbroken, blijft het onderwerp in de taboesfeer en kan Wilders’ PVV aan populariteit blijven winnen. De Nederlandse politiek van links tot rechts weet precies wat ik bedoel en hult zich al jaren in stilzwijgen. Als we het verkiezingsprogramma van de PVV ontdoen van de islam en de buitenlandparagraaf over Israel schrappen, blijft er een boekje over zo dik als de Donald Duck. Voor de PVV zijn alle andere maatschappelijke en economische onderwerpen, die voor de burgers van dit land er echt toe doen en ook voelbaar zijn in de beurs inwisselbaar voor haar anti-islam agenda.

Maar het is nagenoeg onmogelijk dat actieve politici in dit land openlijk kritiek leveren in de media op de ongezonde pro-Israel politiek van de PVV. Op deze manier wordt het Wilders wel heel makkelijk gemaakt. Aan de ene kant de anti-islam agenda van de machtige pro-Israel lobby. Aan de andere kant het idiote Israel-taboe dat al sinds 1948 heerst in de Nederlandse politiek, maakt het bijzonder lastig om de PVV aan te vallen op haar loyaliteit. Dit mechanisme dat de Nederlandse politiek al jaren gevangen houdt, moet worden doorbroken. Alleen op die manier wordt het duidelijk dat de islamisering van de Nederlandse samenleving rechtstreeks uit de koker komt van de pro-Israel lobby. En alleen op die manier kan de PVV worden ontmaskerd als een verdwaalde ultra-nationalistische Israëlische partij binnen onze landsgrenzen.

Mijn liefde voor dit land is groter dan die van Geert Wilders. Ik ben verwikkeld in een polemische strijd met populisten, die zogenaamd het beste voor hebben met dit land. Ik ben Ata, beetje burgerlijk ongehoorzaam en al heel wat lentes jong. Mijn naam is seculier, mijn pen messcherp en voel me gelukkig nog altijd thuis in dit land. Ook ik blijf hier!

Lees andere stukken van Ata