Voorpagina Algemeen, Ingezonden

Inspiratie en steun voor jonge ondernemers

Overal kom ik hardwerkende personen tegen. Zoveel talenten, die elk op hun eigen manier hun doelen proberen te bereiken. Dit inspireert mij, maakt me trots, en geeft mij energie om iets moois te organiseren, wat nog meer mensen kan inspireren hun talenten te benutten en hun dromen na te jagen.

Nadat ik enkele jaren geleden mijn baan had verloren, was ik in een neerwaartse spiraal terecht gekomen. Ik heb jaren achtereen hard moeten knokken om mezelf te bewijzen binnen het bedrijf, en het ontslag kwam dan ook hard aan. Toen ik mijn allerdiepste punt bereikte had, was het plezier weg, en ik herkende mezelf niet meer. Dit moest veranderen. Ik wilde weer de persoon zijn die ik altijd ben geweest: positief, energiek, iemand die alles met volledige inzet doet, en altijd klaarstaat voor anderen. Gelukkig heb ik een omgeving met lieve mensen die mij motiveerden om mezelf weer te herpakken, om dingen te gaan doen die ik leuk vind. Mensen die letterlijk pen en papier hadden gepakt en met mij brainstormsessies hielden om te achterhalen wat ik eventueel zou kunnen doen, en wat het beste bij mij past. De belangrijkste bevindingen waren dat ik ondernemend ingesteld ben, dat online marketing mij heel erg trekt, maar het allerbelangrijkste was wel dat ik het meest gelukkig wordt wanneer ik mij kan inzetten voor anderen. En zo kwamen we op het idee om een online platform te creëren. Een platform dat van toegevoegde waarde kan zijn voor jonge ondernemers. Door mijn omgeving heb ik eindelijk mijn passie weer gevonden.

Een ding dat ik hieruit heb geleerd is dat het leven uit ups en downs bestaat en dat iedereen weleens een duwtje in de goede richting nodig heeft. Velen hebben mij geïnspireerd en nu wil ik andere inspireren. Ik heb daarom contact gezocht met diverse rolmodellen en partijen om een podium te creëren voor mensen die op zoek zijn naar motivatie om boven zichzelf uit te stijgen. Dit heeft tot het ‘Inspiratie & Netwerk’-event geleid dat zeer binnenkort (op 29 maart 2015 al!) zal plaatsvinden in Rotterdam.

Dit unieke netwerkevenement biedt de mogelijkheid om, onder leiding van host Yassin Beqqali, kennis te maken met vele talenten met een kleurrijke achtergrond, die de beproevingen van succes al hebben meegemaakt, en daar over met passie kunnen vertellen. Een van de inspirerende persoonlijkheden die je op deze dag kunt ontmoeten, is de inmiddels landelijk bekende Mounir Toub, die als Marokkaanse topchef de nodige obstakels heeft getrotseerd. Verder zullen naast deze bijzondere verhalen, ook drie innovatieve ondernemers, namelijk Rubiqs, Talentsbook en 24Halal, het podium krijgen om ons te vertellen over hun idee dat de markt zal veroveren, gevolgd door een paneldiscussie met het publiek

Behalve de inspirerende gasten wordt er een optreden verzorgd door de talentvolle zangeres Karima el Fillali, en is er een act van de altijd hilarische comedians ‘De Borrelnootjez’.

Als je wel wat inspiratie kunt gebruiken, als beginnende onderneem(st)(er) inspirerende mensen wilt ontmoeten, en een hoop plezier wilt beleven, dan kun je deze dag niet aan je voorbij laten gaan. Bestel je toegangsbewijs zo snel mogelijk online. Tot dan!

Klik hier om je tickets te bestellen.

Ingezonden door: Ghizlan van Soukbladi.nl

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van de WBH Redactie