Voorpagina Algemeen

Opgepast voor de hersendieven!

De leugenaar is een dief. Hij neemt een leeg onbeschreven stuk uit Uw harde schijf en vult dit met een waanidee, met iets onbestaand.

Hij steelt seconden, minuten uren en dagen van de mens. Hij doet hen leven in een waanidee. Hij steelt hun tijd!

Net zoals de overspelige, maakt hij zich schuldig aan een foute omgang met iets dat zijn recht niet is. Hij verkracht en verbastert jouw ideeën.

Hij acht zich schuldig, net zoals een dronkaard, aan woorden te uiten die hij niet meent of onwaar zijn en zorgt voor een roes in het hoofd van degene met wie hij spreekt.

Als je merkt dat jouw kindje liegt, dan moet je jezelf er niet bij neerleggen. Soms blijf ik zelf een uur bij hetzelfde stilstaan totdat mijn kind de waarheid spreekt (dit uiteraard als ik zeker ben van het antwoord, en geloof mij, de ouder ziet dit aan het gezichtje)

Laat je dit aan jezelf voorbijgaan dan zal je iemand grootbrengen die erger handelt dan een overspelige zatte dief. Iemand die de lege plaats in de hoofden van anderen met zijn onzin zal vullen, hen in de roes des leugens laat slapen en hun emoties misbruikt.

Shaykh Sulayman van Ael is de directeur en oprichter van het CIO² ( centrum voor Islamitisch onderzoek en opvoeding). Hij doceert verschillende vakken (Koranwetenschappen, Exegese van de Koran, Geschiedenis, Problematiek van de hedendaagse moslim ) aan de universiteit van Rotterdam (IUR). Hij heeft een certificaat om de 10 recitaties van de koran te onderwijzen, en heeft tevens ook verschillende certificaten om te onderwijzen in de verschillende takken van de Islamitische wetenschappen.

Lees andere stukken van Sulayman