Voorpagina Jouw Dagelijkse Dosis 2019 / 1440, Jouw Dagelijkse Dosis 2021/1442, Ramadan

Alleen maar hamburgers voor iftar – Juz’ 11

De maand Ramadan is alweer elf dagen onderweg en voor sommige mensen is dat niet altijd even makkelijk. Dat begrijpen de jongens van De Halfbroeders (Cur en Mo) maar al te goed. Ja, ze kunnen wel diep in de materie duiken en iedereen inspireren het beste van de maand te maken, ze kunnen reflecteren op de gunsten en giften waar ze elke dag op hun handen en knieën dankbaar voor zijn, letterlijk, maar wat ze het liefst willen doen is mensen vermaken. Ramadan moet ook relaxed zijn toch?

In de maand van de Koran wordt elke goede daad vermenigvuldigd, dus ook mensen laten lachen! En oké, het is dan wel een oude special (van 2018 ssssst)….maar niet minder Speciaal! Dus….Dames en heren…Broeders en zusters: uit het archief opgetrommeld voor Wij Blijven Hier!, een luchtige zelfreflectie op de maand Ramadan met Mo en Cur. De Halfbroeders Podcast:

Alleen maar hamburgers met de Iftar.

PEACE!

Bron afbeelding

Jouw Dagelijkse Dosis 2019 / 1440:

Jouw Dagelijkse Dosis 2021/1442:

Curtis, ook wel bekend als A Tribe Called Slave op Facebook, is een amateur hobbydichter en fervent podcast luisteraar. Hij houdt veel van praten, poetry en zijn thuishaven Rotterdam. Daarnaast is hij ook part-time Amerikaan, part-time Hiphop Head en fulltime bekeerling.

Lees andere stukken van Curtis