Voorpagina Politiek

Ga mee naar Guantanamo Bay!

Bent u de dagelijkse bezigheden helemaal zat en wilt u er even helemaal tussenuit? Wacht dan niet langer en boek een enkeltje naar het uitgebreide geen-sterren-oord Guantanamo. Naar aanleiding van de successen in het Verre Oosten presenteren de Verenigde brengers van Statische vrijheid u momenteel ook in de VS alle vrijheid om in een adamsoutift rond te huppelen en aan verschillende tembuildingsactiviteiten te doen. Deze activiteiten zijn goed voor de persoonlijke ontwikkelingen. Zo kunt u bijvoorbeeld een uurtje met de hond spelen, een onderzoek uitvoeren naar de maximaal te verdragen stroomstoten door uw lichaam, een half uur aerobics onder toezicht, etc… 

Uw begeleider ter plekke:

" ‘Het opstapelen van naakte Iraakse gevangenen tot een menselijke pyramide is vergelijkbaar met de optredens van cheerleaders tijdens football-wedstrijden. En dat is toch geen mishandeling? En het aanlijnen van de naakte gevangenen is hetzelfde wat ouders doen met hun kinderen op luchthavens.’ Dit heeft de advocaat van de 36-jarige soldaat Charles Graner, Guy Womack, gezegd tegen een tienkoppige jury in Fort Hood in Texas."  (Elsevier) 

Dus wilt u weten hoe een opgestapelde cheerleader zich voelt of altijd al als een aangelijnde koter door het leven willen gaan? Schrijf u dan NU in op the black-list en wij vinden u wel! Zie ook onze actievoucher met foto’s! U wilt nog meer foto’s? U krijgt nog meer foto’s!

PS: Zolang de voorraad strekt!