Voorpagina Algemeen, De Ronde Tafel, Podcasts, WBH Producties

BEGRAVEN WORDEN IN NEDERLAND || De Ronde Tafel S2 #3

De Ronde Tafel: Begraven worden in Nederland

Steeds meer moslims in Nederland kiezen er voor om in Nederland begraven te worden in tegenstelling tot de 1e en 2e generatie gastarbeiders. Heb jij hier al over nagedacht? Waar zou jij begraven willen worden? In je land van afkomst of in Nederland. Deel je mening met ons!

Met: Zainab el Bouni | Mohamed Abdulahi | Mohammed el Baroudi (Sidi)

DE RONDE TAFEL is de actualiteiten podcast van Wij Blijven Hier!, die inspeelt op wat de ronde doet en vooral ook zal gaan doen. Uit een poule van WBH’ers schuiven drie onafhankelijke criticasters aan om hun licht te schijnen op relevante thema’s. Zonder de waarheid in pacht te hebben, wordt geen enkel prangend vraagstuk overgeslagen. Luchtig, maar vrijwel altijd met een maatschappijkritische kwinkslag.

Volg WBH en beluister De Ronde Tafel o.a. op Spotify.

Spotify: 

Apple:

https://podcasts.apple.com/nl/podcast/de-ronde-tafel-van-wij-blijven-hier/id1501747720?i=1000526194781

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van de WBH Redactie