Voorpagina Maatschappelijk

Ingeburgerd? Nu handen uit de mouwen!

Gisteren, 26 april 2006 na Christus, vond er wederom een zeer kwalijke gebeurtenis plaats. Hare op eenzame hoogte bevindende Hoogheid minister Verdonk werd door twee imams met voorbedachte rade publiekelijk te schande gericht. In november 2004 kreeg ze nog een afwijzing te verduren van een imam, nu blijken twee andere imams haar net zo zeer het leven zuur te willen maken met het niet gunnen van een hand. En dat nog bij een uitreiking. Schande… schande….

Schande… Zijn die imampjes nou helemaal besodemieterd? Ze zijn hier verdonke verdomme te gast in dit land. In dit land waar ze wel hun religie mogen beleiden en waar ze openlijk mogen zijn wie ze zijn. Het land waar we hebben leren leven met andersdenkenden en bekend staan om onze tolerantie, ons vermogen om in te leven en andersdenkenden een ruimte te gunnen. Wat een ondankbaren zeg.

Geen hand is geen hand en wij willen die hand! Mevrouw Verdonk eist respect en dat er andere vormen bestaan om dat te uiten kan ons niet bommen… Dus komop… van links naar rechts… Throw your hands up in the air! And wave lik you have no beard!

PS: mocht er een bom gevonden worden op het ministerie… niet gevreesd… ik protesteer tegen terrorisme!
PPS: niet aan het pinnetje trekken