Voorpagina Algemeen

Accreditatie Masteropleiding Islamitisch Universiteit

We hadden het ooit over de Islamitische Universiteit Rotterdam, zij wachtten destijds op een accreditatie voor hun opleiding. De eerste is dan eindelijk binnen. Gefeliciteerd!

De Commissie Opleidingen van de beroepsvereniging van Geestelijk Verzorgers in Zorginstellingen (VGVZ), verantwoordelijk en bevoegd voor het accrediteren van initiële opleidingen voor Geestelijk verzorger, heeft in de afgelopen maanden het opleidingsaanbod van de IUR bestudeerd. Na bestudering van onze opleidingsaanbod heeft de commissie besloten om de Masteropleiding Islamitische Geestelijke Verzorging van de IUR te accrediteren (Ref. 12 sep 2006, B122-5C-accr.). Dat betekent dat afgestudeerde geestelijk verzorgers die met goed gevolg de Masteropleiding Islamitische Geestelijke Verzorging van de IUR hebben afgerond, voldoen aan de opleidingeisen die het beroepregister stelt. Het register zal naar verwachting in 2007 operationeel zijn.  ()

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal