Voorpagina Maatschappelijk

“COC en ChristenUnie praten over homobeleid”

Gisteren zag ik op Nu.nl dat COC en ChristenUnie samen gaan praten over het homobeleid. Zal ChristenUnie buiten het boekje treden?

 Homoseksualiteit druist tegen alle wetten van het Jodendom, het Christendom en de Islam in. Het homo-huwelijk is een omkering van de natuurlijke orde naar morele wanorde. Het is een schending van de grenzen die door God worden voorgeschreven; niet voor niets wordt het in alle monotheïstisch godsdiensten verboden. Het is een groot verbod voor een religie van vrede, een religie dat tolerantie onderwijst en de rechten en de vrijheden van de mens beschermt.

Een homo kan ik als persoon, als mens en als schepping tolereren en dat is absoluut geen probleem. Dat wil niet zeggen dat ik respect moet hebben voor “die ene” behoefte. Hoe kan je legaliseren van een homohuwelijk nou onder het beschermen van mensenrechten definiëren? Als iedereen hieraan zou doen, zou de mensheid ten einde gaan OF we zouden onszelf goed moeten verzekeren en massaal naar de spermabanken moeten gaan.

Tegenwoordig gaat het zelfs zo ver dat een vrouw een man kan zijn en een man een vrouw. Ik hou mijn hart vast, en vraag me af of het nog gekker kan worden dan dit. Is seksuele wisseling iets van de toekomst? Stel je voor! Als de wetenschap op hol slaat, dan bestaat ‘het geslacht’ over een paar jaar niet meer. Besluiteloosheid over geaardheid slaat immers alles, een wereld van een hoppen tusse seksuele geaardheid.

En dan nu. COC en ChristenUnie praten over homobeleid. Dat zat er natuurlijk aan te komen. Ik citeer van de COC website:

"Zo duldt 80 procent van de allochtone en 25 procent van autochtone jongeren uit Rotterdam geen homo’s in zijn vriendenkring. Om die reden houdt 90 procent van de scholen homoseksualiteit liever buiten de deur."

Dit is natuurlijk ernstig in een land als Nederland. Maar alvorens de ChristenUnie aan een homobeleid gaat meewerken, moeten ze er zelf anders tegen aankijken; een oud gezegde luidt: Practice what you preach. God is namelijk ook heel duidelijk als het gaat om homoseksualiteit, hier een paar voorbeelden:

Bij een manspersoon zult gij niet liggen met vrouwelijke bijligging; dit is een gruwel. (Leviticus 18:22)

Wanneer ook een man bij een manspersoon zal gelegen hebben, met vrouwelijke bijligging, zij hebben beiden een gruwel gedaan; zij zullen zekerlijk gedood worden; hun bloed is op hen! (Leviticus 20:13)

Dit brengt de ChristenUnie wel in een splagaat, is het niet? Als regeringspartij is de ChristenUnie er voor alle Nederlanders en niet alleen voor de eigen achterban, zo lijkt ook Rouvoet te onderschrijven. (Nu.nl)

Ik vraag me alleen af. Hoeveel kan je van jezelf opgeven, tot je jezelf niet meer bent? Hoeveel kan een partij van zichzelf opgeven, voordat ze hun achterban verliezen? Wanneer wordt het sluiten van compromissen compromitterend?