Voorpagina Algemeen

Extreemrechtse jongeren jaloers op moslims :-)

Moslims staan bekend om hun humor, gematigdheid en een continue drift naar het zoeken van werk. Ze staan ook bekend om hun daadkrachtige instelling, wat in de Islamitische wereld tot uitdrukking komt in een exponentiele toename van kleine schattige nakomelingen. In Nederland zagen we dit sterk bij de eerste generatie moslims die aan het werk gingen met hun importproducten.

Nu kunnen de extreemrechtse heren dit niet tolereren en beginnen met hun werving voor extreemvruchtbare heren: Nederlandse en Vlaamse rechtextremisten roepen elkaar op om hun ‘arische zaad’ te doneren bij spermabanken, om zo tegenwicht te bieden aan het hoge geboortecijfer onder moslims. (bron: Elsevier)

Omdat moslims ook nog eens bekend staan om hun hoge aanpassingsvermogen aan de omgeving (ook wel integratie genoemd) hebben ze de kunst van het opwekken links laten liggen. Het gaat dus weer wat minder met het voortplanten onder moslims….

kom op moslims
plant u voort
ik beloof u
kinderbijslag wordt gestort!
(copyright Umar Mirza)

Voor nog wat humoristische momenten op een drukke maandagavond, hieronder wat quotes van het Stormfront van de geradicaliseerde blanke (arische?) jongeren…

  • "Als je echt geeft om je ras en je wilt je leven hiernaar indelen, trouw dan jong met een blanke en breng een pak of 10 kinderen groot…. "
  • "Als we om te beginnen maar alvast afscheid konden nemen van 1,3 miljard moslims in de wereld dan waren we al een heel eind.Daarna laten we een ziekte los in Afrika die ons dan ook nog bevrijdt van die appenbende."
  • Op de vraag wat gevonden wordt van ‘zwarte muziek’: "Kortom, Cicero en de Rastafarians zijn het politiek volkomen eens. Enkele reis Afrika en absoluut verbod op blanke inmenging in zwarte zaken."