Voorpagina

BorrelnootjeZ Theatertour

De Borrelnootjez laten wederom van zich horen

Met de Mocro late night show,Turkije Journaal en ZOU-ZOU trok het comedygezelschap de Borrelnootjez binnen 3 maanden meer dan 3 miljoen kijkers op Youtube. Daarom presenteren De Kijk van K, NK consultancy en Refresh Events met gepaste trots de langverwachte Borrelnootjez theatertour met als titel: ‘Borrelnation’.

Borrelnation, de Nederlandse theatertour

Niemand wordt gespaard in Borrelnation; Arabieren, Afrikanen, Turken & Nederlanders zullen allemaal de revue passeren in de verschillende sketches die Hamza, Khalid & Yassine live uitvoeren. Zij nemen het publiek mee naar de wereld van hun verschillende typetjes en scenario’s geplukt uit de Nederlandse samenleving van alledag.
Dit doen zij met veel dynamiek, gevatte grappen en een flinke dosis zelfspot. Eigenlijk vertellen de Borrelnootjes komische verhalen uit hun eigen leven.
De rest van Nederland mag niet achterblijven en daarom nemen wij jullie mee naar “de wereld van de Borrelnootjez”.

Het voorprogramma wordt verzorgd door upcoming comedian en winnaar van de Streetlife Award 2011 Samir Fighil.

Borrelnation Theater tour (try-out):
(Première) Rotterdam – Theater Zuidplein – 21 december om 20:00 uur (www.theaterzuidplein.nl)
Amsterdam – Meervaart – 26 Januari om 20:15 uur (www.meervaart.nl)
Eindhoven- Parktheater – 04 Februari om 18:00 uur (www.parktheater.nl)
Den Haag – Theater ah Spui – 09 Maart om 20.00 uur (www.theateraanhetspui.nl)

Kaartverkoop verloopt via desbetreffend theaters.

Een primeur! Voor het eerst in het theater, de première van De Borrelnootjez, live op het podium met Borrelnation. Niemand wordt vanavond gespaard; Arabieren, Afrikanen, Turken & Nederlanders, zij passeren allemaal de revue in de verschillende sketches die Hamza, Khalid & Yassine live uitvoeren.

De Borrelnootjez nemen je met komische verhalen, die uit het leven zijn gegrepen, mee op reis naar hun wereld. Met verschillende typetjes, veel dynamiek, hele gevatte grappen en natuurlijk een flinke dosis zelfspot.
In korte tijd zijn de De Borrelnootjez een fenomeen geworden. Hamza  Benmira en Khalid Akouzdame zijn de bedenkers achter dit grappige collectief, samen met Yassine vormen zij een geniaal team. De sketches van De Borrelnootjez zijn, met ruim 1,5 miljoen views op YouTube, een enorme hit. Kortom: een show die je niet mag missen, zorg dat je erbij bent!
www.deborrelnootjez.nl

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!