Voorpagina

Islam voor beginners

Tijdens deze studie wordt u de basis van de islam op een eenvoudige en duidelijke manier stap voor stap uitgelegd. U leert zowel over de grondbeginselen van het geloof als over de praktische handelingen die verbonden zijn aan het bidden. Hiernaast worden ook andere onderwerpen besproken die verband houden met het geloof, rituelen en gedragsregels. Deze ziet u in het onderstaande overzicht.

Deze studie is een leerprogramma. Dat houdt in dat u niet alleen in de klas zit en de informatie tot u neemt, maar ook dat u deze op een gemakkelijke wijze uit het hoofd leert. In een relatief korte tijd kunt u dus onder begeleiding van een bekwame docent systematisch leren over de Islam en zult u de opgedane kennis ook weet te verwoorden.

Met deze korte maar krachtige studie leert over al de grondslagen van het geloof. U zult daarna minder afhankelijk zijn van anderen om iets te vragen over het geloof.

Meer informatie op de website.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van de WBH Redactie