Voorpagina

Benefiet Stand up for Palestine

Ter afsluiting van de T-shirt campagne organiseert ‘Stand up for Palestine’ op zondag 7 september vanaf 17:00 uur een benefietavond in Sky Palace te Amsterdam.

De benefietavond staat in het teken van Palestina en het project in Palestina, waar het gedoneerde bedrag naartoe zal gaan. Het wordt een avond vol entertainment, informatie, bezinning, bewustwording en saamhorigheid onder het genot van diner, georganiseerd door Meram restaurant. De avond zal gepresenteerd worden door Umar Mirza en Malika Chtatou. Het programma is als volgt:
– Inloop
– Redouan Jalti – Muzikant
– Umar Mirza – welkomstwoord
– Nilgun Yerli – Sketch uitvoering
– Anja Meulenbelt – Het belang van hulp
– Sakir Khader – Het verhaal van een Palestijn
– Joshua Khane – Zanger
– Diner en pauze
– Veiling
– Skype verbinding Gaza; aankondiging totaalbedrag en project
– Ramzi Zerqane – Stand-up comedian
– Afsluiting

Een entreekaart kost €18,50 en is te koop via www.standupforpalestine.com/benefietavond.

Alle opbrengsten van de avond inclusief de entreekaarten en ingezamelde geld zal volledig gedoneerd worden aan Palestina.

Locatie: Sky Palace, Jan Rebelstraat 21 Amsterdam Tijd: 17:00 – 21:00 uur Dresscode: ‘Stand up for Palestine’ T-shirt

Stand up for Palestine T-shirts zijn te bestellen via de site en verkrijgbaar aan de deur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@standupforpalestine.com

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!