Voorpagina

Benefietavond Maroc Relief Weesfonds

Benefietavond Maroc Relief Weesfonds

Op 24 mei 2012 organiseert Maroc Relief in Rotterdam haar tweede benefietavond, ditmaal ten behoeve van haar weesfonds. Dit benefiet wordt georganiseerd om arme weeskinderen in Marokko een kans te bieden op een mooie toekomst.

Het benefiet wordt gehouden in het Theater Zuidplein te Rotterdam. Naast het steunen van een goed doel, kan men op deze avond ook genieten van lekkere hapjes uit de Marokkaanse keuken en belooft het met de aanwezigheid van onder meer: de Borrelnootjez (presenteren de loterijtrekking met leuke prijzen), Hicham Ennadre, Jaouad Essoufi, Appa en Anasheedband Diyae, een zeer interessante, amusante, maar bovenal een waardevolle avond te worden! Tevens is op deze avond een bijzondere gast uit Marokko aanwezig: mw. Fatima ben el Hassene (ex-parlementariër).

Waar:              Theater Zuidplein, Zuidplein 60, 3803 CW Rotterdam
Wanneer:        donderdag 24 mei 2012
Tijd:                19:00- 22:00 uur (inloop om 18.00 uur)
Entree:             voorverkoop € 10,- en € 15,- aan de deur (komt geheel ten goede aan het weesfonds van Maroc Relief)

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!