Voorpagina

Cursus Quran Leren Lezen

Na de succesvolle cursussen Qur’an leren lezen en Qur’an Fluency & Tajwid organiseert het Minhaj Instituut wederom de cursus Qur’an leren lezen in 8 weken.
Heb jij de Qur’an leren lezen toen je nog heel jong was, en hier later weinig aandacht aan besteed? Of ben je een beginner en zou je graag de Qur’an willen leren lezen? Volg dan nu deze cursus!

De cursus Qur’an leren lezen bestaat uit acht lessen van elk twee uur per week. Hier zul je de Qur’an  leren lezen, startend bij het alfabet.

Profeet Mohammad (vzmh) heeft gezegd: “Lees de Koran, want deze zal op de Dag des Oordeels als een voorspraak verschijnen voor degenen die zijn (van de Koran) metgezellen waren.” [Sahih Muslim]

Details
Docent:  Ustadh Hashim Naushahi
Waar: Rotterdam (exacte locatie bekend na aanmelding)
Wanneer:  woensdag 17 april t/m  5 juni
Tijd: 18.30 – 20.30uur
Kosten: €65,-
Aanmelden: instituut@minhaj.nl

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!