Voorpagina

Daar el Atfaal’s 5de voetbaltoernooi!

Daar el Atfaal’s 5de voetbaltoernooi!
Zondag 12 juni bij Voetbalclub Lugdunum in Leiden.

Het Daar el Atfaal voetbaltoernooi is tegenwoordig meer dan alleen een toernooi van vele topteams en spektakel! Het voetbaltoernooi is al jaren een populaire traditie en zal ook in 2011 weer het uiterste van je vergen. Jong en oud worden de hele dag vermaakt met lekkere muziek, entertainment, hapjes en drankjes.

Het voetbaltoernooi is inmiddels uitgegroeid tot een niet meer weg te denken jaarlijkse activiteit waarbij de weeskinderen in Marokko centraal staan. Door mee te doen aan het toernooi steun je de weeskinderen in Marokko en beleef je een dag vol plezier, sportiviteit en gezelligheid.

Was je er vorige keer niet bij, of heb je nog geen kennis gemaakt met het Daar el Atfaal voetbaltoernooi? Meld je dan snel aan voor het voetbaltoernooi en strijd mee voor de felbegeerde Daar el Atfaal Cup. Vorm een team (5 tegen 5 inclusief keeper) en geef je op door hier te klikken. Je komt dan op het donatiescherm van Ideal. Je moet dan wel alle gegevens invullen vooral je emailadres anders kunnen we geen contact met je opnemen. Als je bij voornaam even Voetbal vermeld weten wij dat het om een inschrijving gaat. De inschrijfkosten bedragen €50,- per team en dit komt volledig ten goede aan de weeskinderen in Marokko!

Let op! Wees er snel bij, vanwege de populariteit van het toernooi lopen de inschrijvingen hard.

Wij hopen je op zondag 12 Juni 2011 te mogen verwelkomen bij voetbalclub Lugdunum aan de Oegstgeesterweg 2 in Leiden

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!