Voorpagina

Debat over onverdoofd slachten

Hierbij nodigen wij u uit om de bijeenkomst met Tweede Kamerleden bij te wonen op maandag 23 mei 2011 vanaf 19.00 uur in de Gemeenteraadzaal van het Stadhuis in Den Haag.

Het debat gaat over de initiatiefwet van de Partij voor de Dieren dat onverdoofd slachten wil verbieden.

Het actiecomité Halal is ontstaan vanuit de wens van moslims in Nederland naar aanleiding van het dreigend verbod op het slachten volgens Islamitische en Joodse ritus.

Daarom is er besloten door de Haagse moskeeën en het Halal comité om deze bijeenkomst te houden. De angst heerst dat dit het begin is van nog meer inperkingen voor moslims en Joden en dat het alleen maar ondraaglijker wordt gemaakt voor de moslims/ Joden om hun geloof hier in alle vrijheid te beleven.

In het algemeen belang van de gemeenschap is het belangrijk dat u uw achterban oproept om aanwezig te zijn bij deze bijeenkomst!

U bent van harte welkom op maandag 23 mei 2011 in de Raadzaal van het Stadhuis, inloop vanaf 19.00 uur start om 19.30 uur.

Hopende u op 23 mei te mogen verwelkomen!

Hoogachtend,

Actiecomité Halal
Haagse Moskeeën

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!