Voorpagina

Europese Halal Food Conferentie

Zoals bij vele inmiddels bekend is, bestaan er op dit moment vele problemen rondom het certificeren van Halal Producten. Het grootste probleem ligt op dit moment bij de Halal kippen, aangezien in veel Europese landen het onmogelijk wordt gemaakt om Halal kippen te slachten. De titel van de conferentie luidt dan ook: “Is het na 1 januari 2013 nog mogelijk voor de moslimconsument om kippenvlees te nuttigen?”

Doelstelling: Het bereiken van een oplossing voor de nieuwe ontwikkelingen aangaande het reglement doden van dieren dat 1 januari 2013 van start zal gaan.

met: religieuze schriftgeleerden, islamitische organisaties, experts, deskundigen, politiek en media uit binnen- en buitenland (Maleisië, Indonesië, Golfregio, Turkije, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannie, België en Spanje).

Ook u bent van harte uitgenodigd! Zie voor meer informatie www.halalcorrect.com

Datum: maandag 3 december 2012, 10:00 – 16:00 uur

Door: Halal Correct Certification

Locatie: Islamitische Universiteit van Rotterdam

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!