Voorpagina

Groene moslims houden Waddentocht

Heb je ook zin om lopend de zee over te steken? Kom mee! Groene Moslims Waddentocht

Salaam alaykum,

Wil jij wat betekenen voor je medeschepselen en ben je een enthousiaste wandelaar, natuurliefhebber of heb je gewoon zin in een bijzonder avontuur? Geef je op voor de Groene Moslims Waddentocht, een tocht door een uniek natuurlandschap.

Groene Moslims organiseert samen met Wijblijvenhier.nl deze tocht op donderdag 17 mei (Hemelvaartsdag). Iedereen met een goede conditie, veel enthousiasme en doorzettingsvermogen kan meegaan. Deelnemers laten zich sponsoren om fondsen te werven voor dit Groene Moslims-doel: een kritische en geïnformeerde moslimconsument. Met dit geld willen wij een project financieren om moslims beter te informeren over halal en verantwoord consumeren.

De tocht bestaat uit een oversteek naar Schiermonnikoog en duurt in totaal ongeveer 6 uur. Af en toe wordt het doorzetten, maar het landschap is de moeite meer dan waard: dit prachtige getijdenlandschap, met zijn rust en weidsheid, staat niet voor niets op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Durf je samen met ons deze oversteek te maken, een oversteek naar een groene toekomst?

Kom mee, haal geld op en geniet!

Ben je enthousiast over het idee, maar ben je zelf niet in de gelegenheid om mee te gaan? Zoek dan iemand die voor jou kan lopen en voor wie jij de sponsoring regelt. Zo vorm je samen een sponsor-team.

Meer informatieAanmelden

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!