Voorpagina

Kleur&Kracht: Voor en door vrouwen

‘Kleur & Kracht’, een evenement speciaal voor vrouwen die zich betrokken voelen bij de multiculturele samenleving. Welke kleur maakt niet uit! Alle kleuren zijn welkom! Welke kracht zet jij in? Welke kracht heb je nog nodig?

Een evenement voor ontmoeting, verbinding, empowerment en ondernemerschap waar een aantal van de vele verschillende kleuren waar onze samenleving uit bestaat, aan zullen deelnemen. De officiële opening wordt verricht door Karolina Swobodo, directeur van Otto Workforce.

Bezoekers kunnen een bezoek brengen aan de stands van vrouwelijke kleurrijke ondernemers die hun dienst of product aanbieden op het gebied van mode, gezondheid, beauty, lifestyle of advies.

Voor extra empowerment zijn er een aantal workshops met betrekking tot de multiculturele samenleving en de eigen krachten. Er is maar beperkt plaats, dus aanmelden is noodzakelijk en kan via info@prinor.nl . Een beschrijving van de workshops staat op de website en de facebookpagina.

Daarnaast staan op het programma een optreden van het supertalent Rangel Silaev, een bruidsmodeshow, een talkshow en een theatervoorstelling.

Rangel is een 15-jarige pianovirtuoos uit Venray waar op 17 september ook een documentaire over te zien zal zijn op tv. Hij zal een optreden geven van ongeveer een half uur. Dus dit is een kans om hem live te horen spelen!

Tijdens de talkshow zal Petra Stienen in gesprek gaan met een aantal rolmodellen met verschillende kleuren en krachten uit de regio en de rest van het land, zoals actrice en cabaretière Funda Mujde, o.a. bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden.

De theatervoorstelling wordt gespeeld door jonge Nederlandse vrouwen van vlees en bloed en van Marokkaanse en Turkse afkomst. In deze theatervoorstelling zoeken zij het podium op om hun verhaal te delen. Over wat het betekent om in twee werelden op te groeien, over hoe angst je vormt, over hun moeders, en een héél klein beetje over Henk en Ingrid.

Kortom voor elk wat wils. Een evenement dat je niet mag missen!

Datum en tijd:  19 september 2015  van 12.00-19.00 uur
Locatie: Schouwburg Venray
Entreekaart:  €5,00 in de voorverkoop | €7,50 op de dag zelf
Theater: 2,00 + entreekaart
Kaartverkoop: kassa van de schouwburg, Eda Specialiteiten of online

Meer info: http://www.prinor.nl/KleurKracht

Kleur&Kracht is een projechttp://www.prinor.nl/KleurKrachtt van Stichting Nieuwemoskee Live. De organisatie en coördinatie is in handen van Amina Sebbar van Buro Prinor in samenwerking met de Stichting Islamitisch Centrum Venray.  Het is mede mogelijk gemaakt door subsidies,  donaties en bijdragen van Haëlla Stichting, Stichting Woudschoten, Rabobank Horst Venray, Wonen Limburg, Mondiaal Platvorm Venray, InVENtief Venray, Novia Communicatie, IPitt, Mariette Bogaers Haptonoom en  Ideeënfabriek Christel Derkx.

De oprichter. Geboren, getogen en woonachtig in die mooie stad achter de duinen. Altijd klaar voor een revolutie of gewoon een kopje thee. Typisch Faisal...

Lees andere stukken van Faisal