Voorpagina

Maher Zain Live

Maher Zain komt op speciaal verzoek van Mystiek Productions en Moon and Stars naar Nederland voor een eenmalig exclusief concert in de Doelen te Rotterdam op zondag 8 december 2013.

Zanger, producer en songwriter Maher Zain is de ster van de moderne islamitische muziek. Maher heeft in korte tijd wereldwijd grote bekendheid verworven met zijn moderne wereldmuziek met R&B-invloeden. Zijn twee albums hebben talrijke harten veroverd en er zijn miljoenen exemplaren van verkocht. Zijn liveshow is een beleving apart en de Doelen biedt alle voorwaarden om die beleving intenser te maken. Dit is een geweldige kans om deze artiest live te zien optreden en zijn nieuwe repertoire te beluisteren, dus mis dit niet!

Voor kaarten ga naar De Doelen.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!