Voorpagina

Mawlid Festival 2011

Op zondag 27 maart is het weer zover, Minhaj-ul-Quran presenteert u wederom het jaarlijkse Mawlid Festival dat in teken staat van Profeet Mohammed (vzmh).

Dit jaar nog groter en inspirerender dan afgelopen jaren met diverse lezingen van inspirerende sprekers uit binnen- en buitenland en optredens van bijzondere Nasheedartiesten. Op het programma staan verderworkshops, een talentenjacht, een bazaar, het Kindermawlid en het unieke avondprogrammavan het Mawlid Festival in de grootste theaterzaal van Nederland, het World Forum Theater. Kortom, een belevenis die je niet mag missen!

Grijp deze kans om met je hele familie onze geliefde Profeet Mohammed (vzmh) te gedenken. Ervaar het saamhorigheidsgevoel met andere aanwezigen en laat je inspireren op dit bijzondere evenement! We hopen je op zondag 27 maart te mogen verwelkomen.

Datum: Zondag 27 maart 2011
Locatie:
World Forum Theater (het voormalige Congresgebouw)
Adres: Churchillplein 10, Den Haag
Info: www.mawlidfestival.nl

Volg ons via Facebook Hyves Twitter!

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!