Voorpagina

Op de thee bij moskee Essalam

Ontmoeten en verbinden: daar draait het om op deze dag. Leer de grootste moskee in Rotterdam kennen en kom in gesprek met de plaatselijke imam, Azzedine Karrat. Daarnaast komt Saskia Aukema meer vertellen over haar fotodocumentaire project Gesluierd – over vrouwen die kiezen voor de niqaab.

Het kaartje kost 15 euro en is verkrijgbaar via deze website. De opbrengst van de rondleiding gaat naar Starters4Communities en wijkinitiatieven in en rondom Rotterdam. Starters4Communities is een programma voor mensen die een sociale onderneming willen starten en graag een bijdrage willen leveren binnen de maatschappij.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!

Lees andere stukken van de WBH Redactie