Voorpagina

Religion connects? Religion connect!

Religion connects? Religion connect!

Datum: 22 december 2011 18:29 tot 21:31
Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam
‘We don´t need to be the same, but we can hold hands as fellow travelers in this life’
Masriq, RESV Ichtus & NSR hebben de armen in elkaar geslagen en organiseren samen een avond die in het teken zal staan van wederzijds begrip, dialoog, liefde en hoop.

De avond zal starten met een documentaire, die het leven belicht van twee goede vrienden met een totaal verschillende achtergrond: de christelijke Jeroen Geelhoed en Islamitische Nur Hamurcu. Samen reizen ze af naar Jeruzalem, waar spanningen hoog kunnen oplopen tussen religies. De bijzondere relatie tussen Jeroen en Nur toont aan hoe ze ondanks hun totaal verschillende overtuigingen, toch samen in verbinding blijven.

Na vertoning van de film zullen vertegenwoordigers van de genoemde studentenverenigingen in gesprek met elkaar gaan. Jeroen Geelhoed die een rol in de documentaire heeft is ook aanwezig. De discussie zal worden afgesloten met een borrel. Kom ook en laat je horen!

Meld je aan door je voor- en achternaam te mailen naar aanmelden@mashriq.nl o.v.v. ‘Religion connects’
Datum: Donderdag 22 december ‘11
Locatie: Erasmus Universiteit Rotterdam
Zaal: T-320
Inloop: 18.30u
Start programma: 19.00u-21.30u
Toegang: Leden & niet leden Gratis
Hapjes & drankjes: Gratis

Meld je aan door je voor- en achternaam te mailen naar aanmelden@mashriq.nl o.v.v. ‘Religion connects’Datum: Donderdag 22 december ‘11Locatie: Erasmus Universiteit RotterdamZaal: T-320Inloop: 18.30uStart programma: 19.00u-21.30uToegang: Leden & niet leden GratisHapjes & drankjes: Gratis

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!