Voorpagina

Retour afzender: Amar speelt terug

CABARATIER AMAR LEGT VROLIJK VINGER OP ZERE PLEKKEN IN THEATER ZUIDPLEIN

Op vrijdag 25 maart staat cabaretier Amar met zijn nieuwste voorstelling Retour afzender: Amar speelt terug in de kleine zaal van Theater Zuidplein. Maatschappijkritisch cabaret met de nodige zelfspot en satire. Amar vertelt het je vanavond recht vanuit het hart van de samenleving. Hij en zijn alter ego’s leggen de vinger vrolijk op de zere plekken. Aanvang: 20.15 uur.

Amar speelt terug zet de toon voor de toekomst, blikt terug op hoe het was. Met humor, ontroering en een scherpe blik!

Want wat doe je, als je in alle vrijheid in Nederland leeft en je zit ineens gevangen? Gevangen in normen, waarden, patronen.  Gevangen in vooroordelen die jij hebt. Of die juist over jou gaan. Gevangen in wat een ander vindt dat je moet doen. Of zijn.

De tijd gaat vooruit, zeggen ze. Tijd is er om doelen te bereiken. Terugspelen is soms heel goed om te winnen. Dus speelt Amar terug. Terug naar vroeger, om herinneringen op te halen.

Amar (El-Ajjouri) is geboren in Marokko en getogen in Nederland. Naast comedian is hij schrijver, acteur, theatermaker en regisseur.

Kaarten

Koop nu uw kaarten voordelig in de voorverkoop. De voorverkoopprijs is € 13,50. Kaarten zijn via www.theaterzuidplein.nl te koop of bel de kassa             010 20 30 203       (ma t/m vr 12.00 tot 17.00 u, telefonisch tot 18.00 u en za van 15.00 tot 17.00 u, telefonisch tot 18.00 u). Meer informatie is te vinden via www.theaterzuidplein.nl of www.amarspeelt.nl.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!