Voorpagina

Water & Wees Benefiet

Op zondag 3 juni 2012 houdt Islamic Relief Nederland voor de derde keer op rij een groot benefiet in het kader van de thema’s: water en wees. Dit jaar vindt het benefiet plaats in het World Fashion Centre te Amsterdam.

Islamic Relief Nederland wil met het benefiet de aandacht vragen voor het feit dat er ruim 145 miljoen weeskinderen zijn die er alleen voor staan. Ook wil zij de bewustwording vragen van het feit dat er bijna 900 miljoen mensen geen toegang hebben tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen.

Gelukkig biedt Islamic Relief oplossingen aan om deze humanitaire problemen te verminderen in de vorm van onder meer water- en weesprojecten. Met deze belangrijke projecten kan Islamic Relief mensen in ontwikkelingslanden weer zicht geven op een betere toekomst. Om deze projecten te realiseren is het van belang dat er zoveel mogelijk geld wordt ingezameld, zodat meer water- en weesprojecten kunnen worden gefinancierd.

Steun Islamic Relief en kom daarom op zondag 3 juni 2012 naar het Water & Wees benefiet. Ervaar een mooi en uniek dagprogramma met onder andere optredens van internationale artiesten zoals Outlandish en Zain Bhikha, een veiling, een theatervoorstelling, een spannende quiz, een apart kinderprogramma en veel meer.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!