Voorpagina

Allah made me funny

Koop hier je kaarten met 50% korting: nu voor €10 ipv €20.

Ter gelegenheid van het Islamitische offerfeest 2011 voor moslims organiseert Refresh Events de kersverse comedyshow van Allah Made Me Funny in het Theater Zuidplein in Rotterdam.

Deze gelegenheid komt tegelijk met het wetsvoorstel van de 2e kamer om de onverdoofde rituele slacht zoals de islamitische en joods religie voorschrijft, te verbieden.

Om een halt toe te roepen aan dit wetsvoorstel en haar afkeuring te laten blijken zal de Amerikaanse comedy gezelschap op 16 november aanstaande op het podium ‘’een schaap’’ offeren. Geheel zoals de islamitische leer dat voorschrijft.

Allah Made Me Funny heeft getourd over 30 landen. Onder andere in Amerika, Engeland, Zweden en Australië. Ze zijn inmiddels verworden tot een van de meest legendarische en spraakmakende moslim comedians ooit. Sinds hun start in 2003 zijn zij niet meer weg te denken uit de comedy wereld. Het gezelschap bestaat uit de Palestijnse Amerikaan Mo Amer, de Indiaanse Amerikaan Azhar Usman en de Afrikaanse Amerikaan Preacher Mo. Respectievelijk uit Houston

Met het huidige politieke klimaat en ontwikkelingen zowel in Nederland als in het buitenland, wil Allah Made Me Funny jou meenemen naar HUN wereld. Nog even en als het niet snel veranderd.. zal Allah Made Me Funny de wereld domineren!!

Allah Made Me Funny treedt op 16 november 2011 op in het theater Zuidplein te Rotterdam.

Bekijk hier de trailer van de show.

Koop hier je kaarten met 50% korting: nu voor €10 ipv €20.

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!