Voorpagina

Brieven aan Allah

Dit keer mochten mensen brieven schrijven aan Allah tijdens het project De Postbus van Allah. De ideeënkunstenaar trok in 2007 de aandacht met Gods Hotline, waarmee mensen een halfjaar voicemails konden achterlaten aan God, die kon worden bereikt via 06-44244901. De Postbus van Allah is een drieluik waarin enkele van de brieven aan de islamitische god zijn opgenomen.

Van der Dong hoopt hiermee een positieve wending te geven aan het debat over de plaats van de islam in de samenleving. Belangstellenden kunnen van vrijdag tot en met zondag terecht bij Kunsthuis Verse Vis in Utrecht.

Bron: Novum

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!