Voorpagina

Dreigement bij moskee Haarlem

Onbekenden hebben gisteren een verdacht pakketje geplaatst bij de Furkan-moskee in Haarlem. De politie is ervan overtuigd dat het pakketje moedwillig bij de ingang van het gebedshuis is geplaatst. De politie neemt de zaak hoog op en stelt een onderzoek in.

Moskeebezoekers maakte gisteren na het ochtendgebed melding van het pakketje. De politie trof bij het hek een pakketje aan dat was omwikkeld met zwarte tape, uit de bovenkant stak een blauw draadje. Er werd direct groot alarm geslagen. Uit voorzorg zijn twee woningen ontruimd. Uit onderzoek van specialisten bleek echter dat er geen explosief in het pakket zat. Lees Verder

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!