Voorpagina

Echt HEMA!

De Hema verkoopt sinds een week hoofddoeken. Het gaat om een traditionele hoofddoek en een ‘makkelijk’ model van elastische stof die kant en klaar gevouwen is. De hoofddoeken zijn onderdeel van de najaarscollectie en komen in de Nederlandse winkels te liggen.

De introductie van de hoofddoek sluit aan bij de filosofie van het warenhuis ‘om het dagelijks leven van de klant leuker en makkelijk te maken’, zegt een woordvoerster van de Hema.

De HEMA verkoopt sinds deze week hoofddoeken. (foto: www.moslimvandaag.nl)

Het warenhuis denkt dat er onder moslim-klanten vraag is naar hoofddoeken. Het is nog te vroeg om vast te stellen of de doeken, die nu prominent in de winkels staan uitgestald, ook aanslaan. Binnenkort komen ze bij de damesaccessoires te liggen.

Zie het volledige artikel op www.nos.nl

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!