Voorpagina

Geert’s algemene ontwikkeling

Column van Luuk Koelman in dagblad Metro:

“Geert! Wat was dat nu weer voor vreemde quote afgelopen maandag tijdens je proces? Je noemt de islam een ‘ideologie die uit de woestijn komt en alleen woestijnen kan voortbrengen’. Al veertien eeuwen lang is de islamitische wereld volgens jou een wereld die ‘alleen maar maatschappijen kan voortbrengen die achterlijk en verpauperd zijn’.”

“Ik bespeur hier een gebrekkige algemene ontwikkeling, Geert. Wellicht heb je op de mavo het vak geschiedenis te snel laten vallen. Of zeg je zulke dingen opzettelijk? Je kunt – terecht – veel kritiek hebben op islamitische landen anno nu, maar spreek geen onwaarheden over hun historie.”

Lees verder op Koelman

Wij Blijven Hier werd in 2005 opgericht, omdat ze vonden dat ze er nog niet waren. Inmiddels zijn ze 3000 bijdragen rijker, die vrijwillig door beginnende én gearriveerde verhalenvertellers worden geschreven. Verschillend van columns, persoonlijke ervaringen tot verborgen nieuwsfeitjes. Ze kijken op hun eigen manier tegen de wereld aan, en vertellen zélf het verhaal. Wie zijn ze? Kijk om u heen. Want ze zijn hier. Zij Blijven Hier!